🇧🇬 🇬🇧

„Best Brands News дебютира ударно за 2018 г.“

За първи, но не и за последен път за 2018 г., идва новият брой на Best Brands News – вестникът за реклама, който се разпространява абсолютно безплатно. И тъй като Баба Марта по традиция е многолика и пъстра в настроенията си, вътре изобилства от любопитни четива.

На първа и пета страница можете да прочетете за едно от най-големите рекламни събития в света – Rema Days във Варшава, на което присъства и екипът на Best Brands. Като акцент сме ви предложили новината за стъпването на гиганта в Citron в България, който може да се похвали с изключително портфолио от промоционални продукти. В броя има също така материали за едни от най-сериозните фирми бранша – Cantek, Mr. Plotter, Джусите-ДЕС, Arcotrade, J-Point и Top Print, които са се доказали в сериозната конкуренция и са спечелили доверието на клиентите.

За да ви е цветно, може да се запознаете с любопитните ни предложения за приложение на най-актуалния цвят за годината – Ultra Violet. Най-новите книги на пазара, както и традиционните интересни четива от Bulged по традиция също присъстват в броя. А на последна страница, но не по важност, са закачливите четива (и най-вече снимки), с които да се заредите с усмивка.

И сега внимание! Всичко това може да намерите с едно кликане ТУК и идва като комплимент от нас за вас. Честита Баба Марта!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.