🇧🇬 🇬🇧

„Best Brands представи новите си продукти на елитното изложение COPIS 2018“

Най-добрите при най-добрите – воден от това наше вярване, екипът на Best Brands не пропусна и тази година да участва на седмото издание за печатни и рекламни комуникации COPIS. Елитният форум се състоя в Интер Експо Център в София и събра над 4 хиляди посетители, които минаха през щандовете на над 100 български и чуждестранни компании изложители.

„Ежегодно COPIS събира професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа, COPIS привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. Изложението за тази година предостави професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата. Бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия. Интериорното обзавеждане, дигитализацията и управлението на процесите в графичната индустрия, интегрирането на дигиталния печат в маркетинговия микс, новите възможности, които предоставят AR и VR технологиите за рекламистите и др. Също така бе отдадено специално внимание на иновативни рекламни носители, екологично и социално ангажирани компании, проводници на идеята за бъдещо устойчиво развитие”, похвалиха се организаторите.

На семинара шандът на Best Brands по традиция бе един от най-пъстрите и популярните, като отново предложихме на нашите партньори и потенциални клиенти да се запознаят с богатото портфолио от услуги – ситопечат, тампонен печат, сублимация, бродиране, лазерно гравиране, трансфер върху чаши, флок и дигитален печат.

Завишен интерес имаше и към новия каталог с промоционалните и рекламни продукти на Best Brands, които предлагат чудесни възможности за персонализиране и брандиране. Особен акцент в него са иновативните за българския пазар флаш памети, които съчетават функционалност и чудесен дизайн. В същата категория е и богатата гама от преносими батерии за мобилни телефони и таблети, които предлагат възможност за брандиране. Чудесен вариант за промоционален подарък си остават тефтерите, а най-новото предложение е моделът Силвио, който е с нова визия. Интерес предизвикват и сублимационните връзки, които се предлагат с включена ролетка за бадж, както и с пълна цветова гама и възможност за персонален дизайн. Сред най-харесваните от аудиторията продукти са музикалните колонки, които са с богата визуална палитра за всеки вкус. Доказана опция в избора на рекламни и промоционалните продукти са също са термо чашите и термосите, както и запалките BIC, които се предлагат в различни цветове и размери. Ако пък искате да съчетаете функционалност с дизайн – нашата оферта са фенерчета и мултифункционалните инструменти за мъже, които са желан и практичен подарък за всеки клиент.

Накрая, но не на последно място – Best Brands предлага и богата гама от луксозни бизнес подаръци от най-висок клас, които отговарят на най-сериозните стандарти в промоционалните и рекламни сувенири и са наистина премиум опция, особено за наближаващите празници.