🇧🇬 🇬🇧

„Безплатни premium Pornhub акаунти за италианците под карантина“

Милиони италианци са под карантина, заради мерките на правителството за възпиране на коронавируса, Pornhub им помага да не скучаят.

Pornhub, който е собственост на канадската компания MindGeek и е най-големият порнографски сайт в света, предлага безплатно членство на италианци под карантина през месец март. Сайтът за възрастни пусна Tweet в който казва, че италианците могат да получат достъп до платено съдържание, „за да им прави компания по време на следващите няколко седмици вкъщи“.

„Pornhub дарява приходите си от Modelhub от месец март, за да подкрепи Италия в тези тежки времена“, написа компанията в Twitter.

„Италия ще има и безплатен достъп до Pornhub Premium през месеца. Forza Italia, обичаме ви!“


Pornhub също така наскоро публикуваха порно, посветено на коронавируса, което включва „здравен работник“ в защитно облекло.

Възраженията

Същевременно етиката на компанията е поставена под въпрос. Почти половин милион души са подписали онлайн петиция срещу Pornhub, създадена от общност от САЩ, наречена Exodus Cry. Тя настоява сайтът да бъде затворен и ръководството му да бъде съдено за подпомагане на трафика на хора.

 

„Това е компания, която печели милиони от реклами и членство и въпреки това няма ефективна система, която надеждно да потвърди възрастта и доброволното участие на хората, които участват в съдържанието, което предлага,“ казва основателят на Exodus Cry.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.