🇧🇬 🇬🇧

„BMW засне голям рекламен клип за спортните си М модели в страната ни“

 

 

 

 

 

 

 

 

Като държава от източния блок, ние винаги сме били малко встрани от случващото се в развитите страни, но пък това разкри възможности. Възможности като заснемането на филми за значително по-малък бюджет отколкото би струвало това във Великобритания, Франция или Германия. От близо десетина години обаче, това не включва само кино продукции, а и рекламни клипове за световни марки, като основно това се случва в Киноцентър Бояна.

Последният прясно заснет такъв клип, на който попаднахме благодарение на кадри заснети от фенове и медии, е за една от най-култовите марки автомобили – BMW – неслучайно споменахме Германия. И то не просто BMW, а спортното и им подразделение M Gmbh. То разкри новите М3 и М4 модели, но остават още неизвестни, като първото в историята М3 комби, което съвсем скоро трябва да видим. Наши източници ни информираха и за специални джанти, които са били панически прикривани на снимките, но съвсем скоро очакваме да видим готовият продукт.

Това обаче, не е първата реклама за световноизвестен автомобилен производител у нас. Преди две години бе заснета спортната версия на най-култовото „кубче“ – Mercedes G-class – G 63 AMG, за което също малцина знаят, че интериорът е сътворен от българската дизайнерка – Лилия Чернаева.

 

Тук е заснето и видеото на най-мощния седан на Porsche – Panamera Turbo S E-Hybrid във версията Sport Turismo, както и забавна реклама на Volkswagen Golf, включваща влюбчив глиган, както и клип на новия малък седан на Jaguar – XE.

 

 

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.