🇧🇬 🇬🇧

„Брависимо! Британска компания пусна надуваем дщшек специално за едрогърди дами“

Винаги сме приветствали нетрадиционните продукти, а за наша радост поредното предложение в тази категория вече е факт. И без много да го мислим, казваме, че става въпрос за надуваем дюшек. Само че не какъв да е, а специален. Какво му е специалното, ще попитате. Ами това, че си има обособено място за женските гърди.

В сезона на морските почивки надарените дами изпитват сериозен дискомфорт, когато ползват надуваеми дюшеци. Защото вместо да се отпуснат и да се наслаждават на ваканцията, трябва да се чудят как да не притискат гърдите си, за да им е комфортно. И точно тук идва звездният час на компанията „Брависимо“.

Концернът пусна нетрадиционния продукт с името Lilo, който вече се радва на огромен интерес. Изделието е в тематичния за марката розов цвят и представлява стандартна форма с допълнително място в предната част. Моделът се ражда като първоаприлска шега, а сега идва като действителен продукт, който се радва на много внимание от страна на дами по цял свят.

„Искахте го, ето го и него… надуваем дюшек с място за гърдите ви! Когато го представихме като шега за 1 април, не очаквахме стотици от вас да ни кажат, че наистина искат такъв… но вашата реакция ни показа, че трябва да го направим!“, обясняват от компанията.

Дюшекът струва 25 британски лири и прилича на традиционен надуваем продукт от този вид. Но, както вече разбрахте, изобщо не е случаен и май си заслужава парите. Дали е така?

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.