„„Добре съм, само съм малко уморен“ – италианец, след като е изминал 450 км, за да се успокои след скандал с жена си“

Този мъж попадна в заглавията, след като измина 450 км, за да се успокои след като се е скарал с жена си. Всъщност краят на разходката настъпва, когато той е заловен от полицията и глобен за нарушаване на карантината.

 

 

 

 

 

 

Едноседмична разходка

48 годишният мъж се разхождал в продължение на седмица, с обяснението, че е имал нужда да се успокои след караница с половинката си. Двамата живеят в северната част на Италия, в Комо, близо до границата с Швейцария. Той стигнал до Фано, на около 450 км на юг, на адриатическото крайбрежие.

Намесата на властта

Когато полицията спряла мъжа в два часа заранта за нарушаване на правилата за ограничаване на пандемията в страната, полицаите не успели да повярват, че е изминал пеша такова разстояние. След като проверили името му, обаче, установили, че жена е обявила изчезването му седмица по-рано, в град Комо. „Дойдох пеша,не съм използвал никакъв транспорт, заявил той.“

Италианските медии докладват, че човекът е бил уморен и премръзнал, но изглеждал спокоен. Споделил е, че непознати са му давали храна по време на пътешествието и че изминавал по 60 км на ден. Казал е на полицията, че е добре, само се чувства малко уморен. Наложило му се е да плати 400 евро за нарушаване на карантината.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.