🇧🇬 🇬🇧

„Еха! KFC пусна свещи с аромат на печено месо“

Само си представете следната ситуация: прибирате се изморени след работа, обличате нещо удобно, пускате си релаксираща музика, лягате на дивана и запалвате свещ с аромат на…сос грейви! Може да ви звучи доста странно, но не и в САЩ.

Една от най-големите фастфууд вериги KFC зарадва феновете си с един нетрадиционен продукт. Ароматната свещ наистина е с мирис на сос, който се използва в ресторантите за поливане на картофеното пюре. За тези, които не знаят какво е грейви – това е сосът, който се получава от печеното месо. Та, с други думи – с тези свещи къщата ви ще мирише на печено месо.

От KFC обясниха, че засега свещите ще се продават приоритетно в САЩ, но ако интересът е голям, ще бъдат пуснати и в други държави. „Яденето в нашите ресторанти се е превърнало в част от много семейни празници и затова нашите клиенти свързват аромата на сос грейви с щастието“, обясниха от компанията. Не знаем дали е така, но няма лошо – и все пак е по-добре мирисът на печено месо да идва от фурната, а не от свещ…
Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.