„Ето това е рекламна кампания! Pornhub раздава подаръци на градчета с нецензурни имена по целия свят“

Рекламната кампания трябва да е различна, за да привлече интереса. Върху това златно правило се спряха от сайта за възрастни Pornhub, които избиха рибата с нещо доста нетрадиционно. Еротичната империя обяви, че ще подари премиум абонаментни пакети на жителите на всички села и градчета, които носят неприлични имена.

А в САЩ например има населени места, които се казват Lower Dicker, Fort Fick, Balls Creek, Horneytown, Cocking или Dildo. Признаваме си, че в първия момент си помислихме, че това е фейк. Но не – от Pornhub дори предоставиха карта, на която са отбелязани въпросните градчета с цветисти имена. „За да компенсираме годините на подигравка към местните, ние решихме да маркираме тези места в света като специални и именно заради това им даваме безплатен достъп до нашия най-добър пакет“, хвалят се от портала за възрастни.

Най-близо до България е градчето Гей в Русия. В Либерия пък има град Pee. Le Tampon, Condom, Orgy и Pussy пък се намират във Франция, а Fucking е в Австрия. Засега на картата няма нито един български град, въпреки че ние веднага се сещаме за Горно и Долно Уйно или Чурка… При всички положения обаче кампанията си заслужава и постигна впечатляващ интерес по целия свят.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.