„Гениален начин да се събудите – будилник и кафе машина в едно“

Ако след като се събудите сутрин, не можете да функционирате без кофеин,вероятно The Barisieur 2.0 е решението, от което отдавна сте имали нужда. Този будилник-кафе машина е създаден от лондонския продуктов дизайнер Joshua Renouf (Joy Resolve). Идеята на уреда е да превърне всяко събуждане в неповторимо преживяване.

Кафе с отварянето на очите ви

Мултифункционалното устройство не просто ви събужда с аромата на прясно филтърно кафе, то приготвя първата ви чаша за деня точно до леглото ви. Дори не се налага да се измъкнете под одеялото.

 

Renouf представи The Barisiuer в Kickstarter през 2016 и набра над $750 000 за реализиране на проекта. Оригиналната версия има миниатюрен хладилник за мляко, чекмедже за сортиране на кафе и използва индукционна система за нагряване. Сега, 4 години след първоначалното му представяне, The Barisieur е обновен.

Barisieur 2.0

Barisieur 2.0 също като предшественика си има минималистичен и елегантен дизайн. Системата му за производство на кафе е подобрена и вече е подходяща и за приготвяне на чай. Стъклената камера, в която се приготвя кафето е ръчно направена.

 

Системата позволява да контролирате колко силна е напитката ви. Тя има и решение за прецеждане на напитката с „шлюз,“ който ви позволява с лекота да я налеете в чашата си. Новата система осигурява равномерно разпръскване на водата с температура точно 94° C за оптимални резултати. Включва и безжично зарядно устройство за телефон.

Още информация Kickstarter.


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.