„Грозно или красиво? На кого му пука, нали е рекламна звезда!“

Колкото си по-странен, толкова си по-търсен. В това се убеди София Хаджипантели, която е едно от най-актуалните рекламни лица в момента. И ако се чудите защо е така – погледнете веждите й.

София е родена в Кипър и е истинска сензация в instagram. Споделя, че тези невероятни вежди е наследила от своята майка, която още от малка я е научила как да се грижи за тях. София е естествена блондинка, но боядисва веждите си в черно, след като вижда кратко видео в интернет, на което друго момиче споделя как е боядисало веждите си.

Освен това харесва ярките цветове в грима и не спира да експериментира с визии. Младата дама е модел, а наскоро сподели няколко фотографии, на които позира в духа на художничката Фрида Кало, която също е поддържала естествено гъсти веждите си.

Споделя, че така се намира за по-привлекателна и не иска да налага тенденции, защото смята, че всеки трябва да живее според своите собствени виждания. Ние не знаем дали всичко това е така, но щом й върши работа, нямаме право да я съдим. А вие какво мислите?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.