„Хари Потър бележник разкрива Хогуортс, докато късате листчетата“

 

 

 

Феновете на Хари Потър знаят, че Хогуортс изглежда като изоставена сграда в очите на мъгълите. Този Omoshiroi Block бележник от японската компания Triad, обаче, го разкрива пред очите на всеки. Докато използвате и късате листчетата, Хогуортс постепенно се появява от страната на гърба на бележника. Когато откъснете всички страници, училището по магия се появява в пълното си великолепие.

 

 

Функционален дизайн

Хитрият продукт на пръв поглед изглежда като кубче листчета. Има версии в различни цветове, и с различни дизайни, например метлата на Хари Потър. Всяко листче е прецизно перфорирано, така че да изгради миниатюрна част от триизмерния замък. Когато започнете да използвате и късате листчета, започват да се появяват очертанията на кулите, след това се появяват зелени дървета, докато целият замък е видим.

 

 

Други дизайни

Omoshiroi Blocks са остроумни и забавни, но са и прекрасен пример за функционален дизайн. Omoshiroi на японски означава интересно, забавно и развлекателно. Налични са и много други дизайни, например храмът Kiyomizudera в Киото и Tokyo Tower.

 


Още информация: Triad | Instagram | Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.