🇧🇬 🇬🇧

„Хотелска верига дава ваучери на фенове, за да…правят бебета“

Всички знаем, че в САЩ са луди по Супербоул – големият финал в местния шампионат по американски футбол, а тазгодишното издание на чакания с огромен интерес мач беляза и любопитен рекламен прецедент.

Хотелският портал Hotels.com пусна специален сайт BigGameBabies.com, който е част от сериозна кампания. А именно – правенето на бебета. Условията по рекламната промоция са повече от интересни – 53-ма фенове (бройката е символична заради 53-тото издание на Супербоул) на отбора победител ще могат да кандидатстват на сайта и да спечелят ваучер на стойност 240 долара за нощувка в избран от тях хотел. Условието е до 24 часа след финала да опитат в хотелските стаи да направят бебе.

Експериментът е вдъхновен от официални данни от миналогодишния Супербоул, който бе спечелен от „Филаделфия Ийгълс“ и точно 9 месеца след това в града имаше истински бейби бум. „Супербоул създава огромна енергия, а какво по-хубаво от това тя да се вложи и в нещо градивно, като правенете на бебе например“, обясняват авторите на нетрадиционната рекламна кампания.

Ами… хвала!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.