🇧🇬 🇬🇧

„Идеи за промоционални продукти в разгара на лятото“

Един от любимите сезони на повечето от нас е лятото. В съзнанието ни веднага изникват морските вълни, жаркото слънце и красивите плажове. Но лятото е един от най-разгорещените периоди от годината, в който всяка уважаваща себе си компания организира различни събития и промоции. Всички те са свързани с разпространението на марка, която искат да добие по-голяма популярност.

Как да направите вашата промоция по-атрактивна?

Не зависимо от вашата сфера на дейност, добре е да помислите за раздаване на промоционални продукти, персонализирани с вашето лого. Този подход със сигурност ще доведе до разпространението на логото ви, но ако и продуктите са подбрани тематично, то със сигурност ще имате фенове и на плажа 😉

Какъв да бъде този подарък, който да не бъде изхвърлен или прибран в някое чекмедже? Ето това е трудната част.  Има достатъчно опции за такива продукти, от които вие да изберете. Качествен и изгоден вариант, който със сигурност ще влезе в употреба. Но най-важното е, да носи удоволствие. Може би ще имате колебания какво точно да изберете, защото всички хора са различни. За това днес сме решили да ви подхвърлим идеи. За такива артикули, които със сигурност ще се използват.

Едно от най-важните условия за добра награда е тя да бъде лесно преносима. Да изглежда страхотно и да е полезна.  Дали за  събитието или промоцията, която организирате, искате да бъдете запомнени с практичният продукт, а не само защото сте раздавали подаръци.

Слънчеви очила

Колкото и да харесваме слънчевите лъчи трябва да помислим и за предпазните средства. Ето една идея за функционален подарък. Наличието на допълнителен чифт очила може да бъде изключително удобно. Още по-добре е когато можете да подарите цветно настроение, с което върви и вашето лого. Очилата определено са подходящи за повечето бюджети определени за такива кампании. Също така могат да се харесат на по-голям кръг от хора. Докато има слънце навън, хората със сигурност ще ви рекламират.

 

Фризбито

Лятото е сезона, който кара всички да излязат навън и да играят. А какво по-приятно от това на плажа да поиграете с приятели. Фризбито си остава един от предпочитаните продукти, които са лесни за транспортиране и със сигурност ще се използват. А какво по-хубаво то това да видите хората да се забавляват и да разпространяват вашия бранд.

 

 

Плажните кърпи

Това е нещото без което хората не отиват на плаж. Има голямо разнообразие от форми, цветове, големина. С подходящият метод за брандиране логото ви може да остане за дълго време върху този продукт. Ако маркетинговият ви бюджет го позволява, то не се колебайте, а изберете точно това.