„Иранец стана рекламна звезда като двойник на Лео Меси! Приликата е изумителна!“

Вгледайте се внимателно в снимките и кажете кой от двамата е Лео Меси? Левият? Десният? Или и двамата?

Ако искате вярвайте, но на снимката вдясно наистина е аржентинската звезда. А вляво е иранец. Да, точно така! Реза Парастеш е студент, който преди няколко седмици открива, че може да прави пари от това, че природата го е дарила с изумителна прилика с Лео Меси. И младокът не чака втора покана от съдбата. Купува си екип на „Барселона”, прави си същата прическа и дори си пуска идентична с Меси брада. И се превръща в тотален двойник!

Това, което му дава световна слава, обаче е фактът, че в неделя Реза Парастеш беше арестуван. Причината е, че около него настава такава суматоха и истерия, че полицаите виждат в ареста единствения начин да успокоят страстите. Десетки фенове пък били убедени, че лично Меси е дошъл в Иран и се преструва.

Иранският Меси е претрупан със заявки за интервюта и фотосесии, като сме убедени, че съвсем скоро ще му организират и среща с аржентинската суперзвезда. Реза Парастеш пък вече има и няколко рекламни договора, които са на път да го превърнат в тотален хит. Абе с една дума – природата си знае работата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.