🇧🇬 🇬🇧

„Изненадваща и гениална колаборация между Nike и Fortnite“

Най-новата серия кецове Air Jordan 1s. е изцяло цифрова.

Вчера рано сутринта, Фортнит публикува в Twitter няколко любопитни емотикона: коза, баскетболна топка,маратонка и червена стрелка. Схватливи потребители бързо успяха да разгадаят скритото послание. Имаше и не малко спекулации относно това съобщение. Някои от догадките бяха, че е за изграждане на касета с Jordan Brand.

Nike с марката Jordan си партнира с Fortnite, най-популярната видео игра, създадена от Epic Games. В нея двама от новите герои ще са обути с класическите кецове на Джордан. Те се предлагат в няколко различни цвята, включително червено и черно, цветовете на Чикаго Булс на НБА, както и лилаво и жълто в Лос Анджелис Лейкърс.
Това двустранно партньорство на Fortnite  е последното из между многото други познати до момента. Миналата година Epic Games обедини усилията си с Националната футболна лига, за да донесе виртуални потници в играта. По-рано този месец Epic въведе ново място на картата на Fortnite,  по модела на къщата от франчайза на филма „John Wick“. Освен това имаше и кросоувъри „Avengers“.
Тези лимитирани във времето сделки имат за цел да запазят играта по-свежа, като същевременно дават на партньорите си място за реклами, подходящи за младежи. Полулярната игра Fortnite, беше издадена през юли 2017 г. Тя вече има около 250 милиона регистрирани потребители.
Анализаторът на обувки Evercore ISI – Омар Саад описа споразумението „Nike-Fortnite“ като гениален ход.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.