🇧🇬 🇬🇧

„Johnie Walker пусна и за България лимитирано уиски от Game of Thrones“

С настъпването на есента и началото на студените дни е време да се подготвим и за зимата. За съжаление, през следващите месеци няма да можем да се насладим на новите епизоди на Game of Thrones, но поне можем да се утешим подобаващо.

Тя идва под формата на колаборация между HBO и… Johnnie Walker – White Walker е скоч уиски, вдъхновено от хитовата поредица. Създателите целят именно да не се губи интерес към поредицата в месеците на чакане, a премиерата на хитовия сериал е планирана за пролетта на 2019-а.

Лимитираната серия веднага ни прави добро впечатление с красивата бутилка, вдъхновена от снежни светове на Game of Thrones. Заледеният дизайн крие седем различни картинки, които се разкриват пред нас, когато изстудим шишето. А то, за приятна изненада, е от 750 мл. Съдържанието на бутилката също се различава от обикновеното Johnnie. White Walker е сингъл малц уиски, преминало през студена филтрация. Алкохолното съдържание е 41,7% – препратка към седемте кралства и техният единствен трон в сериала. Вкусът се допълва от ванилия, карамелизирана захар и плодови нотки. Специално създадено е, за да се пие максимално охладено. Изобщо – наистина приятна изненада както за феновете на уискито, така и за тези на Game of Thrones. A aко се кефите и на двете неща – определено трябва да предвидите в бюджета си White Walker.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.