„Как бездомното куче и розовият еднорог си намериха дом“

Бездомното куче, наречено Сису било толкова запленено от лилав плюшен еднорог в магазина Dollar General  в Северна Каролина, че било готово на всичко, за да го има. Дори да рискува да отиде в приют за бездомни животни. Сису, които е на една година, на няколко пъти нахлувал в магазина, упътвал се право към острова с играчките и грабвал плюшения еднорог с цена 10 долара. Персоналът не му е позволил да си тръгне с играчката.

Намесата на властите

Магазинът се обадил на Duplin County Animal Services, и служителят Samantha Lane пристигнала на мястото на събитието. Сису дебнел на паркинга за следваща възможност да спаси любимата си играчка. Lane, която признава, че е чувствителна, не успяла да понесе мъката на кучето. Тя купила еднорога, поставила го на предната седалка на вана си и Сису с радост го последвал. Двамата най-после били заедно.

 

 

 

 

Приютът

Lane завела кучето в приюта, където служителите го нарекли Сису, на името на дракона от филма на Дисни. Приютът публикувал и снимка на кучето и неговия плюшен приятел в своя Facebook. Описанието гласи:

„Това става, когато отново и отново нахлуваш в Dollar General , за да откраднеш плюшен еднорог, но служителят от приюта, който дойде да те заключи заради рецидив, ти го купи и го прибере заедно с теб.“

Сису прекарал следващия ден в приюта сгушен до единственото притежание. „Толкова е миловиден. Наистина е удивително. Имам предвид, очевидно той е много умен и дори, когато дойде в приюта, беше много послушен. Той сяда, подава лапа. Някой би трябвало да го търси,“ казва Joe Newburn, директор на ветеринарната служба в Duplin. „Не мога да си представя друга причина да се фокусира върху тази играчка, освен, че има такъв вкъщи. Ако от магазина се бяха обадили, за да ни кажат, че разкъсва чували с котешка храна, това би звучало по-смислено, но не и преследването на лилав еднорог.“

Щастливата развръзка

Историята на Сису намерила своят щастлив край, когато. на 26-и март, Сису бил осиновен. Говорителят на  Dollar General, Crystal Luce, обяви, че магазинът решил „да изпрати още няколко резервни играчки на семейството“, за да не бъде лишен от тях. Магазинът дори изпратил дарение от кучешка храна на приюта.

Duplin County Animal Services: Website | Facebook

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.