„Как да забогатеем по време на пандемията“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В случай, че заглавието ви е подвело, моля да ме извините. Все пак, това, което ще видите тук, може да ви бъде от полза. Ако не, за да спечелите пари, поне, за да не се лишите от тях. Тази кампания ви показва, че измамниците може да са на километри от вас, но социалните медии и модерните технологии могат да ги приближат опасно.

Онлайн хигиена

В клипа се съдържат ценни съвети, например никога да не се регистрираме в съмнителни онлайн форми, да не посещаваме връзки, в които не сме сигурни, да не споделяме парола или CVV код за банкова карта и никога да не правим дарение или да не превеждаме пари без сигурно потвърждение. Ако не го правим, работата на измамниците става съвсем проста.

 

След като спечелите доверието на хората, всичко става лесно.

В клипа можете да как героят измамник-филантроп споделя, че парите са бреме и че неговата мисия е да спасява хората от тях. Този одухотворен „артист“ развива бизнеса си от голф игрището, басейна и солариума в имението си. Дори е издал книга, в която споделя техниките си за забогатяване. И призовава да купувате само лицензирани копия от нея.

Реклама, създадена от Leo Burnett, Обединени Арабски Емирства.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.