🇧🇬 🇬🇧

„Кампанията #DanceLikeaDad насърчава всички работещи бащи да се забавляват повече с децата си.“

Почти половината от работещите бащи казват, че не прекарват достатъчно време с децата си. Нова кампания, посветена на Деня на бащата, показва, че не е нужно много време на бащите, за да оставят трайни спомени с децата си.

В Кембъл Евалд  трима татковци, без притеснение изпълняват шантави движения с и за децата си. Баща и дъщеря се преместват в хола под звуците на песента „Footloose“, танцувайки заедно, докато тя му показва така популярният танц „Floss“ , а той отговаря с „cabbage patch“. Не след дълго, той избухва и започва да танцува сам, докато дъщеря му е шокирана.Важен е момента! И да се забавляват заедно!

Друг татко демонстрира ловка комбинация от бийтбокс и брейк движения, докато сервира закуска на сина си. Неудобно може би? Разбира се, но си струва да накара детето си да се усмихне. И за финал ще ви покажем още един гъвкав татко, който танцува на пода със сина си. Двамата изпълняват сложни движения на песента на Macklemore and Ryan Lewis’ “Thrift Shop.”

Този мащабен проект е на Министерството на здравеопазването и човешките услуги на САЩ. За деца и семейства, както и за  и националните отговорни органи,  той е най-новия под мотото „отговорно бащинство“. Проектът стартира още през 2006 г. Благодарение на всички проведени до момента рекламни кампании, проучванията показват, че децата с ангажирани бащи – дори тези, които не живеят с тях – са по-здрави, по-щастливи и по-добри в училище.

 

 

Да танцуваме с децата си са моменти, които предизвикват усмивки и много приятни спомени. Винаги, когато имате малко време, споделете го с децата си. Ще ги направите истински щастливи, но не като ходите в МОЛа или им позволявате да играят на електронни игри. Танцувайте заедно, правете щури движения, покажете им своите умения в бийтбокса или брейк движенията. Не мислете дали ще изглеждате глупаво и дали ще ви смятат за олдфешън. Открийте детето в себе си и ще създадете връзка, която нищо няма да може да я разруши. #DanceLikeaDad – уловете мига…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.