🇧🇬 🇬🇧

„Карбонов McLaren 720S с 3D отпечатани части“

Специалистите по тунинг на суперколи от Маями, 1016 Industries представят 000 McLaren720S. Това е първият автомобил, който съчетава напълно видим екстериор от въглеродни нишки с части отпечатани с 3D принтер. Дизайнът е напълно функционален и позволява огромни възможности за персонализиране.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Диетата

Диетата на карбони и 3D печат е довел до значителна загуба на тегло от около 120 кг. Колата е създадена като демонстрация на технологичните възможности на компанията и принадлежи на изпълнителния ѝ директор Peter Northrop. Компанията планира по-късно през 2021 да има възможност да произвежда чрез 3D печат части и за други суперавтомобили.

 

Само началото

„Не е тайна, че 3D печатът е динамично решение за по-гъвкаво производство,но технологията позволи нашите инженери да реализират драстично подобрение по отношение на качеството и точността на всяка функционираща част. 000 е нещо, което се случва за пръв път в индустрията и въпреки че сме изключително горди с постигнатото, то е само начало,“ казва  Northrop.

 

 

Няма спор, че колата изглежда изключително добре. Вниманието към детайлите е невероятно, а пейзажът на Маями определено я допълва. Подозирам, че цената ѝ, ще е меко казано, неприлична. Затова по-добре да ѝ се насладим на снимка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.