🇧🇬 🇬🇧

„Колко мотивиращо може да е едно обаждане?“

Ще ви покажем 8 известни актьора и тяхната трансформация след обаждане от MARVEL.

Колко често сте си повтаряли от утре започвам да спортувам. И все нещо е изниквало, което е променяло вашите планове. Какво може да промени поредното отлагане ли? Ами… една шест или седем цифрена сума, която определено би мотивирала всеки J
Един от многобройните почитатели на Марвел продукциите е направил съпоставяне на едни от знаковите лица и тяхната трансформация преди и след.
А всички сме наясно, че да изиграеш супергерой и да побеждаваш лошите момчета, то ти трябва да си в страхотна форма и пример за подражание.

Robert Downey, Jr.

Chris Pratt

 

Актьорът Крис Прат например се подложи на четиричасова тренировка на ден, за да може да влезе в ролята на Пазител на Галактиката. За да влезе във форма при него се е наложило да свали почти 30 килограма. От компанията Марвел му намериха личен треньор в лицето на Дъфи Гавър и диетолога Фил Гогли. След строгата диета с прием до 4000 калории на ден и включвайки в консумацията му много вода, коментара на Крис беше „тази диета беше кошмар, аз буквално бях в тоалетната да извхърлям тези течности по цял ден. Но истината е, че след, като преминеш на такъв режим и усетиш ефекта, който ти дава чувство на абсолютен контрол, няма връщане към старите навици“.

Chris Hemsworth

От всичките подложили се на нужната промяна – единствено Крис Хемсуърт (познат ни като ТОР) се е заел с такава отдаденост, която несъмнено води до видим успех. За целта с него са работили двама бодибилдъри от старата школа. При него вниманието е било насочено към изграждане на ръцете и раменете. И всичко това не е без причина. Всички фенове, които следят филмите знаят, че костюмите на Тор са без ръкави, точно за да подчертаят неговата удивителна физика. В крайна сметка тези усилия на Крис го превърнаха в модел за подражание. Много от хората предполагат, че той е взимал стероиди, за да постигне тези резултати, но той не се е докосвал до забранените субстанции.
Всичко това се дължи на спазване на правилният режим на хранене, червено месо, повечко вдигане на тежести и протеинови шейкове. Той наистина се е отдал на 100%, за да влезе в образа на ТОР.

Chris Evans

 

Jeremy Renner

 

Chadwick Boseman

 

Paul Rudd

 

Mark Ruffalo

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.