🇧🇬 🇬🇧

„Компания превръща стари училищни автобуси в жилища“

Mybushotel предлага да превърне стар училищен автобус в истински мобилен дом. Компанията има три модела Leon, Barbara, и Natasha, които предлагат значително пространство. То е съчетано с място за спане на осем души или поставка за сърфове, както и много и различни варианти.

 

 

 

 

 

 

 

Началото

Малката компания от Лас Вегас, САЩ, е основана от няколко приятели, които са реновирали 12-метров училищен автобус и са го нарекли Natasha. Наташа и създателите ѝ са посетили 16 южноамерикански държави по време на епично пътешествие. Това преживяване вдъхновило създаването на Mybushotel. Основателите пишат: „Създаваме само автобуси, в които бихме живели и самите ние, а ние имаме доста високи изисквания“.

 

Моделите

След това към училищният автобус Natasha се присъединяват, два нови модела, Leon (който е по-къс автобус) и Barbara (дълъг жълт автобус). Тези три автобуса се предлагат онлайн, но компанията е щастлива да предложи и персонализирани решения. Mybushotel купува използвани училищни автобуси от надеждни продавачи. Компанията избира само най-добрите, защото очакват те да изминат много километри по време на приключенията си. Сътрудничеството с местни занаятчии екипира автобусите с WiFi, подове, багажници за велосипеди, легла и много други Цените варират между $45,000 и $64,000.

Можете да видите повече в Instagram.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.