🇧🇬 🇬🇧

„Куче стана служител на Hyundai“

 

 

 

Удивително е какви неща може да постигне човек чрез постоянство. И не само човек. Това куче (или doggo, ако предпочитате местния термин) от Бразилия си е намерило работа и осиновители, изцяло благодарение на постоянството си. В процеса е станало и известно.

 

Упоритостта се отплаща

През тази година служителите в представителството Hyundai Prime забелязали кучето да се мотае наоколо. Първоначално си помислили, че това е временен феномен и кучето скоро ще потърси щастието си другаде. С течение на времето, обаче станало ясно, че той има намерение да остане. Затова хората го пуснали вътре.

 

Славата

Те го нарекли Tucson Prime на името на модела на корейския производител и го наели. Дори са му направили карта за достъп. Осиновяването на кучето от представителството се е случило през май, но през миналата седмица предизвика фурор в социалните мрежи, когато Hyundai Бразилия публикува снимки в Instagram.

Управителят на представителството споделя пред Top Motors Brazil, че обратната връзка от клиентите от дейността на Tucson  е изключително позитивна. Той допълва, че средата в организацията се е подобрила, благодарение на „изключително грижовната и сговорчива природа на кучето“.

 

Разбира се, Tucson  е посетил ветеринар и има всички необходими документи.

Снимки: tucson_prime

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.