🇧🇬 🇬🇧

„Кутия за пикник във формата на VW бус“

Бусът Volkswagen T1 има една от най-разпознаваемите форми в света на автомобилите. Много от нас са го имали като играчка като деца. Сега имате оправдание да притежавате и негова версия дори като възрастни. Тази нова хладилна кутия за пикник е продукт на Board Masters и се продава в Amazon. Освен красива и базирана на култовия изглед на T1 тя е и практичен аксесоар за всеки пикник.

На пикник с Volkswagen T1

Умалената версия на бусът VW е направена от стомана и включва емблемата на компанията, точно като истинското нещо. Тя има надеждна система за заключване (за разлика от истинското нещо) и предлага обем от 26 литра, в който да разположите консумативите си за пикник. Други екстри за модела включват сгъваема дръжка, както и система за източване на вода от разтопения лед с тапа.

 

Предните колела завиват и кутията е защитена от корозия. Има и термоизолация, която да запази бирата ви студена дълго време. Тоест има повече екстри от оригинала, но съхранява неповторимото му излъчване. Също така, в момента наличностите са изчерпани.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.