🇧🇬 🇬🇧

„LEGO представи плакати, които можете да построите сами и всеки има уникален саундтрак“

Тази нова и страхотна серия от LEGO се състои от четири плаката, базирани на култови образи от попкултурата, които можете да построите сами от блокчета.

Lego изкуство

Новата серия се нарича LEGO Art включва четири невероятни сета. Те са: портрети на Мерилин Монро, нарисувани от Анди Уорхол, портрети на легендарните музиканти от The Beatles, различни версии на костюма на Iron Man и портрети на ситите от Междузвездни войни. Всеки от сетовете позволява създаване на четири различни версии на картината. Те могат да бъдат сглобени едновременно с наличните части.

Саундтракът

Още по-интересно е, че всеки от сетовете има уникален саундтрак, който да слушате, докато сглобявате плаката. Звучи наистина страхотно. В буквалния смисъл.  Инструкциите за всеки плакат имат QR код, който ви осигурява достъп до съответния саундтрак, с продължителност 90 минути.

Обявената дата за премиерата на сетовете е първи август. Всеки  от ще тях струва около 100 евро, така че инвестицията не е пренебрежима. Предимството им пред хартиените плакати е, че можете да ги нареждате колкото пъти пожелаете и ще издържат много по-дълго.

Сглобяването

За сглобяването на всеки от плакатите, ще трябва да се подготвите с доста време. И търпение. Всеки от сетовете включва около 3500 детайла. Така, че, внимавайте с прахосмукачката.