„Летният брой на Best Brands News идва с много награди и настроение“

По-чакан от отпуската, летният брой на Best Brands News вече е готов. И както традицията повелява – пълен до пръсване с интересни четива. А защото винаги се стараем да даваме на нашите приятели и клиенти повече – отново сме подготвили уникална игра с много награди. Участието в нея е лесно и абсолютно безплатно, а подаръците ще направят лятото ви незабравимо.

Освен това ще ви разкажем за благотворителната инициатива на нашите приятели от Stray Angels, на които подадохме ръка в грижите за бездомните животинки. На линия са и партньорите ни от Cantek, които се грижат да представят най-новите и практични тенденции в офис оборудването.

И тъй като е лято, сме посветили цели 3 страници на този любим за всички сезон. Акцентирали сме върху плажните забавления, приключенията с колело в планината, както и възможността да си направите наистина готини тишърти, превръщайки ги в тотален хит.

За порасналите момчета Мартин Новев от Bulged е приготвил готин материал за LEGО модели, които оживяват в реални размери по улиците. А за десерт ще се мушнем под завивките с Григор Димитров и Никол Шерцингер, при които градусите винаги са високи, независимо от сезона.

Просто натиснете ТУК…и нека лятото бъде с вас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.