🇧🇬 🇬🇧

„Лимитирана серия Casio G-SHOCK, посветена на Брус Ли“

Изключителна твърдост

Новият MR-G x Bruce Lee Limited Edition има каса (корпус) от титан и размери 49.8 mm x 54.7 mm x 16.9 mm. Той има фиксиран безел от титан. И двата елемента са покрити с карбон с твърдост, сходна с тази на диаманта, която ги прави изключително устойчиви на надраскване. Освен това, касата и безелът са подложени на процес на дълбоко закаляване, което прави материала 4-5 пъти по-твърд от традиционният титан, според Casio.

 

Цветовата схема

Черната каса е в контраст Dura Soft Fluoro-Rubber каишка. Както намеква името ѝ, тя е проектирана за висока издръжливост, съчетана с усещане за мекота на китката. „Използваните на корпуса и каишката съответно черен и жълт цвят, носят асоциация с екипа на Брус Ли в филмът, издаден след смъртта му, Игра на смърт. В допълнение, цветовете жълто, червено и черно се появяват в емблемата на Джийт кун до, философията за бойни изкуства, основана от Ли. Тези цветове са използвани за индексите и логото на MR-G, както и за секундната стрелка,“ коментират Casio.

 

Технологията

Тази лимитирана серия с Ref. MRG-G2000BL-9A е базирана на MRG-G2000, флагманът на серията MR-G. Той има тройни възможности за сверяване, базирани на радиосигнали, GPS и Bluetooth, които се грижат за автоматично прецизно отчитане на времето. Настройката на часовите зони и смяната на зимно и лятно време също са автоматични.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.