🇧🇬 🇬🇧

„Луксозна и стилна котешка тоалетна“

Когато видях за пръв път този продукт, с дизайн, който напомня за 60-те и 70-те, се зачудих какво е. Чанта? Високоговорител? Не. Всъщност е котешка тоалетна.

Функционалността

Наречена MS Modern Cat Litter Box тя ще осигури на котката ви необходимото уединение и удобство. Тя има магнитно вакуумно покритие, което осигурява дискретност и лесно почистване и подмяна на пясъка. Процесът е допълнително улеснен от издърпващо се чекмедже с незалепващо покритие. Към това е добавена вградена изтривалка, за да не се озовава пясъкът из цялата стая, след като полепне по лапите на котката. Размерите са 38х45х60 см и е подходяща за котки до 7 кг.

 

 

И естетиката

Освен кокетният ретро дизайн, който вероятно би се харесал на повечето котки, можете да избирате и между различни цветове със занимателни заглавия като класическо бяло, мъхесто зелено, сладко розово или Тифани синьо. Избирайте мъдро, но не забравяйте, че котките са далтонисти.

Цената с доставка до България и такси излиза около 512 долара. Така че, моят съвет е да се насладите на снимките и да си купите нещо, което ще върши същата работа за около 1/20 от тази цена.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.