„„Мечтаната работа“ – нова реклама със Сатаната от Раян Рейнолдс“

Ако си спомняте, в реклама с участието на Раян Рейнолдс, Сатаната наскоро намери истинската любов.  Той е напуснал адските пламъци, намерил е любовта, благодарение на Match.com. Сега можете да видите как Сатаната отново превръща земята в ад, като работи за Big Wireless, измислени конкуренти на Mint Mobile, за които е създадена тази реклама. Която ще ви накара да виете. От смях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адът на мобилните комуникации

В този нов хит на компанията на Раян Рейнолдс, Maximum Effort, тази брилянтно иронична реклама ви показва как Сатаната и измисленият мобилен оператор са идеална комбинация.

Това, че открих любовта през март, ме вдъхнови да търся други пътища към щастието, споделя Сатаната пред камерата, докато работи на бюро, декорирано с мъртво растение и човешки череп. Затова започнах работа за Big Wireless. Те измъчват хората на изцяло ново ниво. Уча толкова много нови неща!

В тази еманация на порочните бизнес модели, Сатаната добавя нововъведения, докатo компанията му работи, за да задмине Mint Mobile.

 

Той е истинска придобивка за екипа. Повишихме цените. Времето за изчакване е удвоено и някои такси са толкова добре скрити, че и ние не можем да ги открием, споделя Тим, вицепрезидент на компанията.

Вижте още: YouTube

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.