🇧🇬 🇬🇧

„Mona Lisa преоткрива съвременния живот в лятната реклама на газираната вода Perrier“

Замисляли ли сте се някога какво е да си затворен по цял ден на едно място? Какво е да си обект на непрекъснато внимание и интерес, но да не можете да сте час от тази еуфория. С тази много забавна и оригинална реклама френската марка Perrier показа Джокондата в една друга светлина.  Френската агенция Росапарк стои зад тази международна кампания. Мона Лиза напуска Лувъра и се впуска в забавни приключения и открития в Париж.
През целия ден, бедната Мона Лиза просто гледа как тълпи от туристи я заобикалят и снимат – снимка след снимка. Всички посетители след това могат да излязат и да изживеят всичко, което животът може да предложи, но Мона е забита в стерилна галерия до края на нощта.

В новата международна кампания на Перие „Невероятната Мона Лиза“ тя най-накрая оживява и бързо се потапя в живота на Париж. Всичко това е става с бутилка газирана вода Perrier, която някой е забравил в галерията. Активирана от напитката, тя бързо излиза от границите на Лувъра, за да открие разнообразието от преживявания, предлагани от съвременния живот. Добре знаете, че храни и напитки не се допускат на териториите на галерии и музеи. Всичко това е доста нетипично, необходимо известно време, за да преодолеете тези стереотипи и да се впуснете в това забавно приключение. Още повече, когато става дума за живопис на 516-години. И така, нашата звезда в рекламата се потапя в атмосферата на съвременния живот, бързо влиза в крак с модните тенденции, открива скачането на въже и удоволствието от танца. Много бързо разбира, че не е фен на лютите чушки.
„С Perrier наистина искахме да превърнем иконата на класицизма в муза на поп културата. Perrier е „класика“, но е и много съвременна. Искахме да смесим отношенията, които всички ние имаме с Мона Лиза“ казва съоснователят на Rosapark и CCO Жил Фихтеберг. „Ние не сме тези, които я гледахме през цялото това време. Всъщност тя е тази, която ни наблюдава и сега тя реши да излезе и да ни покаже, че всеки по свой начин може да има положително въздействие върху света. „

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.