🇧🇬 🇬🇧

„Неймар се извини на феновете за симулациите си с реклама“

Едва ли някой се съмнява, че Неймар е един от най-добрите футболисти в света. А фактите са, че е и най-скъпият, като държи рекорда с платените за него от ПСЖ на „Барселона“ 222 милиона евро. Отскоро обаче той е и един от най-обсъжданите, а причината изобщо не е похвална. Става въпрос за постоянните му симулации, заради които си навлече гнева на футболните фенове по време на световното първенство. Бразилецът вече няколко пъти заяви, че може би малко е преиграл, като намери нетрадиционен начин да се извини – чрез реклама.

Неймар се пусна в спот на Gillette, чийто слоган е „Нов човек всеки ден“. Във видеото футболната звезда разкрива за емоциите, които бушуват в него преди, по време и след мач. Безспорният акцент обаче е извинението към феновете. „Да, понякога съм виновен, за което моля за прошка“, споделя Неймар във видеото. Спотът безспорно е изключително качествен и си заслужава вниманието дори и от хора, които не се интересуват от футбол.

Иначе припомняме, че досега сме ви разказвали за други две реклами, посветени на симулациите на Неймар. Едната е на KFC, в която имитатор на бразилеца се търкаля из целия град, а другата е на бразилските спешни служби, които със снимка на превиващия се на терена играч казват „Не всеки случай е толкова спешен“. Хит след хит!
Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.