„Новите трендове при сламките“

Подвластни сме на тенденциите, които идват и си отиват. Някои успяват да се задържат за няколко поредни години. Други остават неразбрани, или региона в който се предлагат, не е подходящ за такъв продукт.Това правило важи с пълна сила, както за търговията на дребно, така и за индустрията на промоционалните продукти.

В началото на всяка година, Бест Брендс изпраща екип до най-големите търговски изложения в бранша, за да открие нови продукти и най-горещите тенденции. Изложения, които са с участието на над 500 производители. Така добиваме представа за най-новите тенденции и готините нови промоционални артикули, подходящи за промоции.

 

Водени от принципа винаги да следим линиите при промоционалните продукти,  за да можем да предложим на нашите клиенти най-новите тенденции. Целта ни е да изпреварите конкурентите си и да можете да рекламирате с актуалните подаръци. Тази стъпка винаги гарантира, че раздавате продукти, които хората действително искат и ще бъдат използвани.

Днес се спираме на сламките – те са сред най-търсените при организирането на по-големи партита. С последните рестрикции и забрани за използване на пластмасовите, които влияят отрицателно на околната среда. Те са станаха гореща тема за обсъждане.