„Ново поколение безжично зарядно за кола – 5W“

По традиция рекламна агенция Бест Брендс показва най-доброто на пазара с рекламните и промоционални подаръци. Днес ще ви представим безжично зарядно за кола – 5W.

Tова е най-съвременното зарядно устройство с което можете спокойно да шофирате, докато мобилното устройство се зарежда безжично. Към самото зарядно имате две стойки за закрепване – едната е за вентилационната система на колата, а другата е за закрепване на таблото. Така имате избор според удобството на интериора на вашата кола. Зарядното побира телефони с размер до 6 инча. Има удобно гнездо за вашето мобилно устройство със стабилно закрепване по време на шофиране. Зарядното има светлинен LED индикатор, който показва кога се зарежда телефонът. За да заредите зарядното е необходимо само да включите микро USB кабел във вашата кола (кабелът не е включен към комплекта).
Артикула е съвместим с последните поколения телефони на на Android, iPhone 8 и нагоре. Вход 5V 1A Безжичен изход: Изход: 5V / 1A 5W.

 

Този промоционален подарък е функционален, предпочитан и най-важното ще бъде използван. Ние можем да брандираме продукта с вашето фирмено лого. Така ще можете да направите един вълнуващ подарък, който да популяризира вашият бранд.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.