„Откачени японци създадоха водоустойчиви женски чорапи, които веднага се превърнаха в тотален хит“

Да правиш рекламна кампания за странен продукт е колкото лесно, толкова и трудно. В това се убеди фотографът Манабу, който получи за задача да популяризира… женски подводни чорапи. Ако се чудите що за глупост е това, бързаме да кажем, че в основата са японци. Атрибутът е взаимстван от популярни анимационни сериали, игри и филми. Подводните чорапи са предизвикали истински фурор в страната, след като е бил представен  концептуалният проект Underwater Knee-High Girls.

Чорапите са направени от здрава материя с дебелина 2 милиметра и осигуряват топлина и максимална гъвкавост на краката. Почитателите на фотографа толкова много харесали идеята, че веднага поискали от него нови смели проекти. Той от своя страна ги зарадвал с два тематични албума и лична изложба.

Вдъхновен от собствените си постижения, фотографът решил да създаде собствена линия от дамски чорапи за снимки в басейн. Цената на един чифт е около 27 долара. Въпреки че това е прекалено висока цена за подобно изделие, чорапите продължават да са хит в страната. А скоро може би и извън Япония?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.