„Откачено! В Япония започнаха да предлагат реклама върху подмишници на пътнички в метрото“

Както много пъти сме казвали – почти всяко странна иновация идва от Япония и за пореден път получаваме доказателство за това.

И така – директно на темата. Продава се рекламно място, което е върху подмишниците на красиви жени. Идеята е, когато тези секси дами се возят в метрото и се държат за дръжка над главите им, всички да виждат рекламата. „Когато влезете в метрото, често сте принудени да гледате подмишниците на другите хора. Затова решихме, че това място е чудесно за поставяне на реклама”, обявиха от компанията, която предлага нетрадиционната услуга.

Рекламата ще бъде под формата на стикери. Ако има интерес, моделите ще обясняват детайлно за продукта, а няма да бъдат само билбордове с крака. Цената за един час е 90 долара. Ако искате да си наемете повече рекламни подмишници, има съответните отстъпки. Също така можете да изберете в кой часови диапазон да се качат в метрото вашите модели. Изобщо – модерна работа!

И докато за Япония сме по-скоро склонни да мислим, че може тази идея да има успех, сме сериозно скептични за приложението й в България. По обясними причини…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.