🇧🇬 🇬🇧

„Почитателите на бялото вино с глобална кампания за добавяне на емотиконче в смартфоните!“

Жестока несправедливост! Само така може да бъде наречена дилемата, която тормози милиони почитатели на бялото вино по света.

Забелязали ли сте, че няма емотиконче с бяло вино никъде на телефона ви? Има само с червено вино. Това е една дискриминация, която няма как да бъде подмината с лека ръка. Затова от винарната Enter Kendall-Jackson започнаха глобална кампания, с която настояват за промяна. Предложението е цели 5 страници и вече е изпратено  на всички отговорни институции. „Наште клиенти от години негодуват от липсата на подобни емотиконче. Така те са принудени да не могат да изразяват емоциите си и се чувстват дискриминирани. С какво бялото вино е по-лошо от червеното? Милиони хора по света пият бяло вино през лятото и на никой не му минава през акъла да пие червено, но това няма как да бъде изразено чрез емотиконче. Настояваме тази несправедливост да бъде коригирана”, заявиха от винарната.

Според тях шансовете за успех са повече от сериозни и може съвсем скоро въпросният ъпдейт да бъде осъществен в световен мащаб. „Предпочетохме вместо да наливаме пари за реклама, да инвестираме в тази кампания. Вярваме, че така почитателите на бялото вино по целия свят ще ни подкрепят, а това е най-ценно от всичко”, допълват от Enter Kendall-Jackson. Адмирации!

P.S. Очакваме скоро и почитателите на розето да излязат с петиция…

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.