„Polaroid Now – моментен ретро фотоапарат с модерни функции“

Polaroid Now е стъпка напред в моментната фотография. Това аналогово устройство им характерният изглед и усещане на Polaroid, но с някои полезни допълнения, които правят още по-лесно да съхраните любимите си спомени.

Модерните акценти

Polaroid Now се предлага в черно и бяло, както и в лимитирани серии в други цветове – зелено, синьо, жълто, червено, оранжево. Фотоапаратът има таймер за самоснимане, режим с двойна експозиция. Това предлага нови възможности за проява на творчество. Друго значително подобрение на новия модел е светкавицата. Фотоапаратът има датчик за околната светлина, който гарантира адекватно осветление на обекта.

Техниката

Polaroid Now използва система с два обектива. Системата автоматично засича кой от тях е по-подходящ за ситуацията и прави избора вместо вас. Това гарантира изображение. За разлика от по-скъпият модел от 2018, OneStep+, Polaroid Now не предлага Bluetooth функционалност за управление през смартфон.

Нови филми

В допълнение към Polaroid Now, компанията представи и две нови версии на своя i-Type филм. Color Wave и Black Frame са най-новите версии на моментен филм, които ще видим на пазара. Black Frame е нова версия на класическия Polaroid филм с черна рамка, наличен в цветна и черно-бяла версия. Color Wave е малко по-интересен, той предлага много нюанси на рамките, от студено синьо до топли оранжеви и червени цветове.

Повече информация:  сайт | FacebookInstagram 


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.