„Пролетният брой на Best Brands News идва с купища яки четива“

Колкото повече, толкова повече! Незабравимата сентенция на Мечо Пух в пълна степен се отнася и за пролетния брой на Best Brands News, който вече е в партньорската ни мрежа и се разпространява абсолютно безплатно.

Във вестника по традиция любопитните и полезни четива са в изобилие, като и този път има множество изненади за читателите.

Световният рекламен елит се събра в Беларус и, както винаги, сме на линия, за да ви разкажем детайли. Освен това Best Brands има удоволствието да ви покани на благотворителна вечер в помощ на „Бездомните ангели” – инициатива, която си заслужава да бъде подкрепена.

По традиция нашите приятели от Cantekbg са подготвили най-новите тенденции в офис оборудването, с което всяка фирма може да се гордее.

И още – любопитната история на един от най-великите брандове в света – френската империя Cacharel.

За любителите на книгите отново има приятна изненада, а освен това ви предлагаме и най-новите технологични предложения в портфолиото ни с промоционални и рекламни подаръци.

За десерт по традиция сме ви оставили няколко реда (и снимки) за най-сексапилната шахматискат в света, а дамите могат да вдигнат градуса на настроението със спираща дъха фотосесия на Кристиано Роналдо.

И, естествено, накрая е най-хубавата част. Ако нямате възможност да си вземете новия ни брой, можете да го разгледате веднага точно от ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.