🇧🇬 🇬🇧

„Разбираме от подаръци! #BestBrands“

Избирането на подаръци не е прищявка, не е лесно, рядко е бързо, но е много интересно. И изисква умения. Да изберем подаръци за фирмата е по-трудно от всички други изненади, взети заедно. 

Особено в големите компании, не познаваме хората много добре, налага се да внимаваме да не прекаляваме нито с чувството за хумор, нито със скуката.

Тук сме, за да помогнем – не подарявайте нещо, за да „отбиете номера“. Подарете подаръците, които ще се запомнят. 

#1 Коледни чаши с пакет чай или кафе

Чаят и кафето са напитките на общуването. Почти няма как да се сбърка с чаша за топла напитка – лично е, свързва хората с фирмата им, ободряващо е. Особено впечатление ще направите, ако изберете да изпишете имената на служителите си върху чашите. Така няма да ги сбъркат и ще се почувстват оценени.

#2 Ароматни свещи

Свещите за Коледа са почти задължителни. Това е подарък, който ще освети дома на служителите Ви и ще им подари щастие в специалните дни, които не са в офиса. С подаряването на свещ за празника подарявате време за семейството. Никога няма да сгрешите. 

#3. Коледна играчка за елха

Стъклена, с блясък, с логото на фирмата Ви или артистично изписан слоган, име на служителя – само отпуснете идеите си, ние ще Ви помогнем да ги видите върху елхата.

#4 Настолни игри

Персонализиран шах, Кубчето на Рубик с послание или игра по Ваша идея – можем! Съгласни сме! Истината е в игрите между хората, ще помогнем да се сплотите с колегите, Коледа е най-удобното време! 

#5  Персонализирана бутилка хубаво вино 

Не просто бутилка вино. Лична бутилка вино! Надпишете я с послание, с име, с фирмено послание, което Ви свързва. Уговорете да го отворите заедно при следващия голям успех или оставете на личния избор на служителите си. Вкусен и лек коледен подарък!

#6 Малка коледна елха или коледна звезда в красива брандирана саксия

Нещо живо и в саксия иска грижа и любов. Ако хората Ви обичат природата – това е техният подарък. Трайно, семпло, но истинско доказателство за Вашето отношение към служителите. Не искате да им подарявате вещи, които събират прах. Подарявате живот.

#7 Преносима батерия

Забравено зарядно, паднала батерия, място без контакти – преносимата батерия „спасява положението“, дори ако я използвате само в офиса. Работи, лека е, практична е. Поръчвайте смело!

#8  Бутилка за вода за многократна употреба

Живеем в епоха, в която грижата за природата е равна на грижата за човека. Дайте старт на хората си с продукт, който ще промени навиците им, а фирмата Ви ще става все по-социално отговорна.   Лесно е, природата ще ви благодари

#9  Колонка 

Веднъж да свърши зимата, идват на мода пикниците, къмпингите, пътуванията на места без електричество и без място за голяма озвучителна техника. Подарете колонка от компанията, за да сте навсякъде с хората си – дори през почивката.

#10  Бележник-календар с послание, с кожени корици

Между кожените корици и вътрешността на календара измислете послание за хората си – семпло, дълго, стих, цитат, слоган на фирмата – всичко, което позволи въображението ви. Ние ще го отпечатаме. Когато между задачите стои връзката с колегите, с шефа, с компанията – работата в календара върви по-лесно. Можем да помогнем.

#11  Шал

Практичен подарък, без да е много претенциозен, без да е много ангажиращ – можем да го брандираме отвътре, за да не натрапваме на служителите Ви шал с лого, което е по-голямо от самия аксесоар. Можем да направим същото с фирмения Ви чадър, запалка, визитник и всичко, което пожелаете.

#12 Календар от тип планер

Подарък за всички, които обичат реда. Структурата е важна в човешкия живот, често губим контрол преди Коледа. С намигване напомнете на хората си, че след почивката ги очакват нови задачи, нови цели и нови успехи. Запишете ги заедно!

#13 Хубаво одеяло

Има подаръци и за малките екипи – когато сте близки с хората си, колегите са Ви и приятели, ходите си на гости, искате да им подарите нещо за офиса, когато климатикът им е в повече; нещо за вилата, когато си почиват, нещо за вкъщи, за да покажете, че Ви е грижа – одеялото е решение. Можем да го направим персонално, за да сте в десетката!

#14 Къщичките за птици от тип “Сглоби и оцвети”

Са възможност да развихрите въображението и да подарите малко топлинка и храна на птичките. Коледа е за всички!

#15 Колаж

Извадете най-лудите снимки на екипа си, подредете ги, измислете послание, шега, сложете снимката на шефа първи – да поведе смеха! Ние ще сложим логото, ще го оформим като красив подарък, който ще напомня, че не всичко е работа.

Ние разбираме от изненади. Но винаги допускаме, че Вие разбирате повече. Ако имате идея, която не виждате тук – споделете ни я, ще измислим нещо.

Ще помогнем на въображението Ви да стигне до хората. Защото хората помнят чувството, а не вещите.

Благодарим Ви за доверието!

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.