„Реклама на деня: Гигантът Coca-Cola завъртя в 200 страни мегаяка кампания с видеа и нови продукти за Мондиал 2018“

Световното първенство е най-голямото футболно събитие на планетата, както и бойно поле на рекламните гиганти. И просто няма как Кока-Кола, които са един от спонсорите на турнира, да не изригнат с впечатляваща кампания.

От компанията пуснаха лимитирана серия кенчета с цифрите от 0 до 9. Идеята е ясна – феновете да могат да дават своите прогнози за футболните мачове, като използват кутийките.

Въпреки че това определено е яка идея, дейностите на Кока-Кола за световното далеч не се изчерпват с това. Гигантът завъртя и 2 супер готини реклами, които дори могат да претендират за минифилм. В тях звучи AC/DC,  а освен това се създава онова неповторимо чувство, че идва футболен празник за целия свят. Неслучайно и слоганът на кампанията е #BeingReady.

В първото видео закъснели фенове се опитват да си купят Кока-Кола в последния възможен момент преди началото на мача и не успяват, естествено. А посланието в края на клипа е красноречиво – „Чакал си 4 години за тези мачове, не чакай до последния момент, за да си купиш Кока-Кола”.

Във второто видео пък бутилките и кенчетата са представени като футболен отбор, на който му предстои важен мач. Всъщност, най-важният – с клиентите. А шефът на поточната линия надъхва продукцията си, преди тя да се завърти на пазара.

И накрая, но не на последно място – рекламната кампания ще се завърти в 200 държави по целия свят, сред които и България. Така че – готови ли сте за световното?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.