„Реклама на деня: LEGO рекламата, която трупа по милион гледания всеки ден!“

Всяка нестандартна и добре обмислена инициатива е обречена на успех. Поредното доказателство за това идва от Turkish Airlines, които избиха рибата с едно впечатляващо видео.

Главни герои в рекламата на компанията са човечета, сглобени от LEGO.

Видеото се появява на бял свят благодарение на екип от 16 души, състоящ се от двама концептуални художници, трима илюстратори, седем аниматори и четирима осветители. Създаването на клипа е продължило повече от 950 дни, в които специалистите са използвали 2 938 840 LEGO части, за да анимират действията на героите. Общо 9 658 631 часа са били нужни, за да се направят 973 варианта на анимация. 30 различни версии на новото видео за безопасността на борда са били създадени и на английски, и на турски език, за да обхванат особеностите, касаещи сигурността, на 15 различни самолета във флота на Turkish Airlines.

Резултатът, както вече се досещате, е наистина впечатляващ. Достатъчно е да кажем, че клипът трупа по 1 милион гледания всеки ден. Зад кадър е гласът на Елизабет Бенкс – поредното доказателство, че в този клип всичко е изпипано до последен детайл. Насладете му се:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.