„Реклама на деня: Пивоварна ще изписва мъдри мисли за футбола в пяната на бирата! Световното започва!“

Клишето е категорично, че от днес светът е футбол! В продължение на един месец всички погледи ще се насочени към стадионите в Русия, където най-добрите играчи на планетата ще си оспорват шампионската корона. И знаете ли с какво вървят най-добре футболните мачове? Да, точно така – със студена бира!

Шведската пивоварна Norrlands Guld обаче даде един доста по-различен ъгъл на събитията. Често за мачовете от световното компании се събират заедно, за да гледат. И тогава след всяка важно събитие на терена всеки забива поглед в мобилния си телефон, за да коментира в социалните мрежи и да даде своята гледна точка. Затова от компанията пуснаха така наречената Social Beer. А именно – бира, в чиято пяна е изписана мъдра футболна мисъл, която е готова за туитване или пускане във Фейсбук.

„По време на Мондиал 2014 в Бразилия е имало над 672 милиона туита за световното, а сега се очаква да бъдат още повече. Затова решихме да подобрим качеството на съобщенията, като припомняме мъдри мисли, свързани с футбола”, обявиха от компанията.

А ние няма какво друго да кажем, освен едно голямо „Наздраве!”. И нека футболът царува през следващия месец!

Автори
Agency: Åkestam Holst
Production: Go! Fight! Fantastic! / Bkry
Photography: Bsmart
Client: Norrlands Guld

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.