„Реклама на деня: В Япония съвсем изтрещяха! Събират млякото с космически кораб и огромно виме“

Потребителите в социална мрежа на Япония обърнаха внимание на реклама на мляко за деца. За никого не е тайна, че в Япония доста често снимат странни реклами. Но този клип претендира за това, че е най-странната реклама за цялата история на рекламата, пише в. „Сън“.

В първия клип летяща чиния взима млякото от кравите, а във втория – от нея излиза огромно виме, което изсипва млякото в чашите на децата. 30-секундната реклама е била направена по поръчка на компанията Lamonghua Mothers, която се занимава с производството на хранителни продукти. И определено си заслужава да се види:
Потребителите в социалната мрежа на Япония обърнаха внимание на реклама на мляко за деца. За никого не е тайна, че в Япония доста често снимат странни реклами. Но този клип претендира за това, че е най-странната реклама за цялата история на рекламата, пише в. „Сън“. В първия клип летяща чиния взима млякото от кравите, а във втория – от нея излиза огромно виме, което изсипва млякото в чашите на децата. 30-секундната реклама е била направена по поръчка на компанията Lamonghua Mothers, която се занимава с производството на хранителни продукти.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/razvlechenie/tazi-reklama-na-mlyako-se-okaza-tvrde-skandalna-dori-i-za-yapontsite-video_news547720.html

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.