🇧🇬 🇬🇧

„Стъклените бутилки – все по-популярни и актуални сред промоционалните подаръци!“

Днес решихме да насочим вашето внимание, към бутилките за вода – неизменна част от нашето ежедневие. Но добре познатите пластмасови бутилки, а към стъклените, които все повече започват да се търсят, като промоционален подарък.
Бутилки, на които трябва да обърнем внимание, не само защото са модерни, а защото са за многократна употреба. Макар новите разпоредби на ЕС да позволяват само рециклирани PVC бутилки, които ще продължат да се предлагат и след 2021 г., добре е да изберем стъклен вариант. Може да е една малка крачка, но с това ще дадем своя принос за по-добра и чиста околна среда.

Моделът на който сме се спрели е много приятен, удобен и цветен. Обемът на бутилката е 500 мл. Предлага се с цветно неопреново калъфче. То спомага за по-добър захват и е изолатор за напитката.

Имате опции за персонализиране – да поставите вашето лого само калъфчето, да се печатите директно върху стъклото, да гравирате капачката или самата бутилка. Размерът е Ø6X22CM. Артикулът се предлага в подаръчна кутия.

И не забравяйте, това е част от нашето ежедневие. А каква по-добра реклама от това – вашето лого да придаде един завършен вид на функционален подарък. Ние от рекламна агенция Бест Брендс ще помогнем  вашият проект да стане реалност. Само посочете цвета, който желаете 😉

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.