🇧🇬 🇬🇧

„Тази компания може да превърне всяка класическа кола в електромобил“

Електрическите автомобили са бъдещето. Много държави планират да заменят с тях колите, които използват фосилни горива. Според ООН следващото десетилетие ще е критично за борбата срещу климатичните промени. Индустрията и хората ще трябва да се адаптират, за да съхраним околната си среда.

Електрически класики

Разбира се, това се отнася и за любителите на класически автомобили. За да им даде нов живот в света на „чистата“ енергия, иновативната компания Zero Labs Automotive е създала напредничава технология, която може да осигури електрическо задвижване на всеки класически модел, без да унищожи ретро чара му.

 

Основана от Adam Roe, Zero създава първата си кола през 2019. Тя е базирана на колекционерски Ford Bronco от 60-те и 70-те. Офроуд возилата са красиво реставрирани и са се сдобили със значително по-голяма мощност и въртящ момент от оригиналите. Освен, че са трансформирани, те са и брилянтно реставрирани от екипа.

Компанията работи и върху Land-Rover Series III 109. Платформата, която е тяхна разработка, може да бъде адаптирана за всяко класическо возило. Това включва купета, „мускулести“ автомобили, и 4×4 возила. Трансформацията ги прави по-мощни и чрез нея те не отделят вредни емисии. Има и възможност за ъпгрейт с напредването на технологията на батериите.

 

Още информация: Zero Las Automotive | Instagram | YouTube | Twitter

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.