🇧🇬 🇬🇧

„Уау! Carlsberg пусна уникален футболен хайвер с вкус на бира“

Бира и хайвер определено не е комбинация, която да впечатлява. Но не е така, когато става въпрос за футбол. Поредната изненада за феновете този път идва от Carlsberg. Датската пивоварна реши да експериментира и направи поредната нетрадиционна рекламна кампания.

От компанията успяха да създадат хайвер с вкус на бира. Може да звучи леко невъзможно, но изобщо не е така. Всъщност става въпрос за деликатес и се приема повече от добре. Изгледайте видеото, за да разберете как точно се приготвя и какви са реакциите на запалянковците, когато го пробват.

Искахме да обединим руските традиция с датския вкус и затова създадохме този специален хайвер. Освен това целта беше да акцентираме върху дългогодишното партньорство между Датската футболна федерация и нашата пивоварна. Използвахме биомолекулярна технология, но мислим, че си заслужава“, обясниха от Carlsberg.

Едно уточнение – Дания вече отпадна от световното и се очаква интересът в страната към случващото се на терените в Русия да спадне. Това обаче не означава, че футболният хайвер ще бъде изтеглен от пазара. Точно обратното – заради добрите отзиви хайверът ще бъде пуснат и в други страни. И съвсем заслужено:




Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.