🇧🇬 🇬🇧

„Уникално! Най-добрите реклами с участието на Кристиано Роналдо!“

Кристиано Роналдо! Това е името, за което всички говорят, а причината е повече от ясна. След 9 бляскави години в Реал Мадрид португалската суперзвезда реши, че е време за промяна и подписа в италианския гранд Ювентус. В новия си клуб той ще получава годишна заплата от 30 милиона евро, а за правата му ще бъдат платени 105 милиона евро като трансферна сума. Найс, а?

И ако се чудите защо ви казваме всичко това, отговорът е прост – защото Роналдо е човекът, обречен на популярност. Той е спортистът с най-много фенове в социалните мрежи и е един от най-великите играчи в историята. Огромната му слава пък се дължи не само на феноменалните му футболни умения, но и на хитовите реклами. Въпреки че когато става дума за Кристиано, всичко е хитово и обречено на успех.

В кариерата си досега той е търсен буквално от всякакви компании. Рекламирал е спортни стоки, мобилни телефони, козметика, музикални слушалки, компютърни игри, автомобили, ресторанти, дрехи… И всичко това с уникален успех.

Затова решихме точно днес, когато всички говорят за Роналдо, да ви припомним някои от най-яките реклами с негово участие. Двете компилации са с обща дължина от над 45 минути, а вътре има наистина хитови появявания на португалеца през годините. Мъжете са луди по финтовете му, а жените – по коремната му преса. Затова и в двата случая нямате избор, освен да се настаните удобно и просто да изгледате шедьоврите. Заслужава си. Гарантирано от Роналдо!

P.S. Във видеата има и много гостуващи звезди, но няма да ви разваляме удоволствието – вижте сами:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.