🇧🇬 🇬🇧

„Виртуални обиколки в музей на Mercedes“

Наскоро ви предложихме селекцията на Google от музеи, които можете да посетите онлайн, докато си стоите вкъщи.  Днес предлагаме нещо специално и за любителите на автомобилите.

 

360 градусов изглед

Mercedes е автомобилната компания с най-дълга история, в която не липсват вълнуващи модели и впечатляващи нововъведения. В момента, разбира се, физическият музей на компанията е затворен, но можете да се разходите във виртуалната му версия.  Там можете да огледате експонатите от всички страни, благодарение на 360 градусовите снимки, да научите интересна информация за тях, да спрете и да продължите, когато пожелаете.

1500 експоната и седем експозиции

Музеят предлага седем експозиции и над 1500 експоната. Експозициите са посветени на различни нововъведения, исторически събития и, разбира се, състезателната история на марката.

 

Ето какви са експозициите:

  1. Пионерите – създаването на автомобила
  2. Mercedesраждането на марката
  3. Време на промяна – дизел и компресор
  4. Следвоенно чудо – форма и разнообразие
  5. Визия – безопасност и околна среда
  6. Нов старт – пътят към мобилност без емисии
  7. Сребърните стрели – легенди и рекорди

Можете да откриете всички колекции тук: виртуалният музей на Mercedes.

Дори да не сте любители на марката,можете да прекарате много приятни минути или часове, докато се разхождате из този музей. Независимо дали се интересувате от техническите нововъведения, историята или просто естетиката на автомобилите, тук със сигурност има нещо за вас.

 

Разнообразието и историята

Разнообразието на експозициите е невероятно. Те включват не само ранните модели на компанията, коли с важни технически новости и култови спортни модели като Mercedes Benz 300 SL Coupe. В музея ще откриете още самолетни двигатели, камиони, сервизни автомобили, болиди от  Формула 1 и безброй други серии. Всичко това, разбира се е съчетано с интересна информация и история.

Насладете се.

Снимки:  https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/exhibition/

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.