🇧🇬 🇬🇧

„Япония се продава климатик Sony, който можете да носите“

Системата за лично охлаждане на Sony се нарича Reon Pocket. Оригиналната ѝ идея е да помага на зрителите да се охлаждат по време на Олимпиадата 2020 в Токио.  Тя беше отложена заради глобалната пандемия, но това миниатюрно устройство може да помогне на всеки, който иска да се спаси от жегата.

 

 

 

Как работи Reon Pocket

Тънкото устройство се прибира в джоба на тениска, създадена специално за целта. То стои в долната част на врата на потребителя. Reon Pocket се свързва с мобилно приложение за регулиране на температурата. То предлага няколко настройки, за да ви осигури нужното ниво на охлаждане или отопление. Потребителите могат да избират между четири настройки или да създадат собствен режим.

Автоматичният режим

Вероятно най-полезният аспект на устройството е автоматичният режим. Той използва сензори, за да оптимизира температурата в зависимост от средата и активността. Например, ако ходите, устройството ще охлажда повече, отколкото, ако стоите неподвижно.

 

 

Reon Pocket може да се използва и без специалната тениска. Можете да го активирате само с един бутон и да го приложите на всяка част от тялото си, която искате да охладите или затоплите.

За момента Reon Pocket се предлага само в Япония. Цената му в Amazon е ¥18,900 ($175).

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Карта за пазаруване

Абонирайте се

Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.