🇧🇬 🇬🇧

„Запалките BIC са синоним на качество и идеален промоционален подарък във всяка рекламна кампания“

42 години на пазара, над 30 милиарда продадени запалки. Зад тази изумителна статистика се крият перфекционизъм и работа, адски много работа. Просто защото за да станеш най-добрият в света, е трудно. А единственото по-трудно е да се задържиш на върха, както вече десетилетия го прави най-голямата компания за запалки – BIC.

Само ще споменем някои неща „от кухнята”, за да се убедите за каква прецизност става въпрос. Всяка запалка BIC минава повече от 50 теста, преди да бъде пусната в търговската мрежа. А формата и големината на пламъка се следят с точност до половин милиметър! Ефективността на запалките също е без аналог, като самият резервоар се прави от изключително скъпи материали, които му позволяват да побира непосилен за конкурентите обем на газта. Самите запалки се предлагат в десетки разновидности – мини, гигантски, тънки, заоблени, автоматични, а цветовете са на практика в цялата палитра. Важното е клиентът да е доволен! За любителите на стила са измислени и специални дизайни, които могат да задоволят и най-големия каприз.

Всичко казано дотук превръща запалките BIC в доказано успешен продукт, който на практика е задължителен при всяка по-сериозна рекламна кампания. И накрая, но не на последно място – цената на запалките е без аналог и определено е еднo от най-силните предимства.

Ако и вие сте се убедили, че това е вашият желан рекламен продукт – Best Brands предлага десетки разновидности на запалки BIC, бързина и качество при изработка на поръчката, с възможност за персонализиране и превръщането на запалката в ултимативния промоционален подарък!

Повече информация за запалките, както и за всички други продукти, можете да намерите в годишния ни каталог ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.